Açıklama
İçerik;
Hamur: 660 gr
Mazeme: 250 gr
Şerbet: 1200 gr
Kadayıf su ve un ile yapılan bir hamur karışımından elde edilir. Ancak yapımı çok zahmetli, zor ve ustalık ister.
Yapılış;
Kadayıfları tel tel ayırıyoruz. Tepsimizin altını pekmez ve yağ karışımıyla hazırlanmış yağ ile yağlıyoruz. Hamurumuzun 300 gr ını döşüyoruz. Bir kat kadayıf bir kat ceviz olacak şekilde sırayla konulur. Cevizimizi atıyoruz geriye kalan hamuru döşedikten sonra fırına girmeye hazır oluyor 200 derece olan fırında altı üstü kızarana kadar pişirip ardından 1300 gr şekerimizi döküyoruz servise hazır.
Afiyet olsun…
NOT
Bir tepsi baklava yaklaşık 3 kg’dir.
Servis ücreti yoktur.
Ürünlerimiz iadesiz tepsilerde ve özel kutusu ile gönderilir.
Siparişinizin yanında “4 çeşit baklava” ve “Spatula” hediyemiz olarak gönderilir.
Ürünlerimiz %50 & %100 tereyağlı olarak iki çeşittir.
Siparişler bir gün önceden alınmaktadır.
Pazar günü servisimiz bulunmamaktadır.
Belgelerimiz talep eden müşterilerimize ibraz edilir.
DİNİ BAYRAMLARDA, yaşanan yoğunluk nedeniyle mağazamızdan teslimat yapılmaktadır.
Tüm ürünlerimize KDV dahildir.