Açıklama
İçerik ;
Hamur: 650 gr
Malzeme:260 gr
Yüzlük: 8 adet
Yağ: 2 kepçe
Şerbet: 1200 gr
Yapılışı ;
Ev baklavası kendine has özelliği ile çok lezzetli ve hafif bir baklava. İçindeki mis gibi tereyağı kokusu ile lezzetini artıran ev baklavasının tüm inceliklerini sizler için hazırlıyoruz.
Dinlenen hamurdan ceviz büyüklüğünde beze parçaları çıkarılır. Bu bezelerin üzerlerine nişasta serperek tepsimizin büyüklüğünde incecik bir biçimde açılır. Tepsiyi güzelce yağladıktan sonra yufkaları aktarmaya başlarız. Her katın arasına eritilmiş tereyağı sürülür. Ortasına gelindiğinde cevizler ilave edilir. Geriye kalan katları da çıktıktan sonra bir bıçak yardımıyla şekil verilir. Arta kalan eritilmiş tereyağı da üzerine gezdirilir.180 derecede ısıtılmış fırında yaklaşık 25-30 dakika kadar pişirilir. Çıkardıktan sonra ılımış şerbeti üzerine gezdirilir. Baklava şerbetini iyice çektikten sonra baklavamız servis için hazır.
Afiyet olsun…
NOT
Bir tepsi baklava yaklaşık 3 kg’dir.
Servis ücreti yoktur.
Ürünlerimiz iadesiz tepsilerde ve özel kutusu ile gönderilir.
Siparişinizin yanında “4 çeşit baklava” ve “Spatula” hediyemiz olarak gönderilir.
Ürünlerimiz %50 & %100 tereyağlı olarak iki çeşittir.
Siparişler bir gün önceden alınmaktadır.
Pazar günü servisimiz bulunmamaktadır.
Belgelerimiz talep eden müşterilerimize ibraz edilir.
DİNİ BAYRAMLARDA, yaşanan yoğunluk nedeniyle mağazamızdan teslimat yapılmaktadır.
Tüm ürünlerimize KDV dahildir.