Açıklama
İçerik;
Hamur: 660 gr
Fıstık: 310 gr
Yağ: 2 kepçe
Şerbet: 1 kg
Yapılışı;
İyice dinlendirilmiş hamurumuzu eşit bezelere bölüp nişasta yardımıyla incecik açıyoruz. Tabanı yağlanmış tepsimize bir kat yufka seriyoruz. Daha sonra diğer yufkaları da tepsimize çıkıyoruz. Ara kata bolca fıstık diziyoruz. Geri kalan yufkalarımızda ara katın üstüne çıkıyoruz. Bir bıçak yardımıyla baklavamıza şeklini veriyoruz. Üzerine eritilmiş tereyağını gezdiriyoruz. 120 derecelik fırınımıza tatlımızı atıp fırın kapağı hafif aralık kalacak şekilde 25 dakika pişirdikten sonra 10 dakikada kapağı kapalı bir şekilde pişiriyoruz. Fırından çıkan tatlımızı enfes şerbetiyle buluşturup servise hazır hale getiriyoruz.
Afiyet olsun…
NOT
Bir tepsi baklava yaklaşık 3 kg’dir.
Servis ücreti yoktur.
Ürünlerimiz iadesiz tepsilerde ve özel kutusu ile gönderilir.
Siparişinizin yanında “4 çeşit baklava” ve “Spatula” hediyemiz olarak gönderilir.
Ürünlerimiz %50 & %100 tereyağlı olarak iki çeşittir.
Siparişler bir gün önceden alınmaktadır.
Pazar günü servisimiz bulunmamaktadır.
Belgelerimiz talep eden müşterilerimize ibraz edilir.
DİNİ BAYRAMLARDA, yaşanan yoğunluk nedeniyle mağazamızdan teslimat yapılmaktadır.
Tüm ürünlerimize KDV dahildir.