Cevizli Baklava

"Bugün" yapılan gönderiler "Yarın" teslim edilmektedir. Pazar günü gönderim yapılmamaktadır.

110,00

    • 50 ₺

    Ortalama 3kg 66 dilim

Açıklama

İçerik ;

Hamur: 660 gr

Fıstık: 310 gr

Yüzlük: 11 adet

Yağ: 2 kepçe

Şerbet: 1 kg

Yapılışı;

Osmanlı mutfağının en güzel armağanı olan cevizli baklava günümüzde de sofralarımızın  baş tacı olmayı sürdürüyor . Sizler için Cevizli Baklavanın Tarifi:

Hamurumuz’dan ceviz büyüklüğünde 11 parça çıkarılır. Bu hamurlar nişasta serpilerek ince bir şekilde açılır. Hamur tepsinin büyüklüğüne gelince hafif yağlı tepsiye aktarılır. İlk 6 yufkayı tabanına, geriye kalanları ise üstüne koyulacak şekilde ayrılır. Kat aralarına eritilmiş tereyağı sürülür. Orta katında iken cevizler eklenir. Katları çıktıktan sonra bıçak ile şekil verilir ve tereyağı üzerinde dolaştırılır. Isısı 175 derecelik fırında altı üstü iyice kızarana kadar yarım saat pişirilir. Dinlenme sürecinden sonra hazırlanan şerbeti üzerinde dolaştırılır. Şerbeti çektikten sonra baklava servise hazırdır.

 

Afiyet olsun…

NOT

Bir tepsi baklava yaklaşık 3 kg’dir.

Servis ücreti yoktur.

Ürünlerimiz iadesiz tepsilerde ve özel kutusu ile gönderilir.

Siparişinizin yanında “4 çeşit baklava” ve “Spatula” hediyemiz olarak gönderilir.

Ürünlerimiz %50 & %100 tereyağlı olarak iki çeşittir.

Siparişler bir gün önceden alınmaktadır.

Pazar günü servisimiz bulunmamaktadır.

Belgelerimiz talep eden müşterilerimize ibraz edilir.

DİNİ BAYRAMLARDA, yaşanan yoğunluk nedeniyle mağazamızdan teslimat yapılmaktadır.

Tüm ürünlerimize KDV dahildir.

Ek bilgi

Ağırlık 3 kg